Михи се "дрма" клупа, он криви судије за нови кикс

Тренер Милана Синиша Михајловић окривио је судије за данашњи реми његових фудбалера са Вероном у утакмици 16. кола италијанске Серије А.

"Никада ме нисте видели да критикујем судије, али не можете да не помињете ствари. Жестоко смо оштећени на последње две утакмице, а посебно данас против Вероне. Не можете да поништите два гола због офсајда који нису постојали, а и да не свирате једанаестерац над Бонавентуром. Ово није први пут да нам се то дешава са судијама. Нећу да причам о њима, али то не значи да сам глуп", рекао је Михајловић за италијанске медије после утакмице.

Милан је данас на свом терену одиграо нерешено 1:1 са последњепласираном Вероном. Екипа Синише Михајловића је повела у 52. минуту, а од 56. су наступали са играчем мање пошто је Најджел Де Јонг добио црвени картон и скривио једанаестерац.

"Не можемо да наставимо овако, нисмо играли против омладинаца, већ против једне екипе из Серије А. Разумем гнев навијача и њихову нервозу. Имају право да критикују и да се жале на резултате. Имали смо 18 шутева, иако смо имали играча мање. Шта смо још могли да урадимо?", рекао је Михајловић.

"Навијачи морају да знају да смо данас постигли још два валидна гола, али су они поништени. Имали смо још седам, осам шанси, али...", додао је он.

Милан ;се после ове утакмице налази на седмом месту са 25 бодова, а Верона је последња, 20. са седам.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво