Друловић: Освежили смо се, враћа се Живковић

Основни проблем Партизана у овој полусезони - или барем један од њих - јесте велики број утакмица и мали број играча у основној ротацији. То је довело до повреда и замора, а они, опет, до слабих резултата у Србији. Љубинко Друловић сматра да је током репрезентативне паузе то добрим делом санирано.

Тренер црно-белих Љубинко Друловић изјавио је да се његов тим освежио после репрезентативне паузе и да сада очекује победе, почев од утакмице против Новог Пазара у 18. колу Суперлиге.

"Пауза нам је дошла у правом тренутку после серије слабих резултата. Имали смо много повређених играча, неки су се опоравили, друге још чекамо. Значајну утакмицу после дужег времена играмо на нашем стадиону и надам се тријумфу", истакао је Друловић.

Он је навео да се опоравио Андрија Живковић, али и да многи играчи и даље имају проблеме са повредама.

"Живковић се вратио, биће спреман сутра. Стевановић је и даље повређен, тренираће тек од понедељка, док се Абубакар вратио из репрезентације и видећемо каква је ситуација са њим. Много проблема је у дефанзивној линији, Балажиц је оперисан, биће ван терена између шест и осам месеци и желим му брз опоравак. Велика штета за нас", истиче тренер екипе из Хумске.

Према његовим речима Нови Пазар има солидан тим, као и да је свима тешко пао летошњи пораз од истог противника крај Јошанице.

"Учиниће све да нас изненаде, играће дефанзивно и морамо да будемо обазриви из њихових контри. Уколико будемо прави победа не би требало да дође у питање. Очекујем квалитетан и нападачки Партизан".

Он је поручио да се црно-бели још увек нису предали у шампионској трци, иако водећа Црвена звезда има 21 бод више.

"У фудбалу је све могуће. Трудићемо се да смањимо предност, надам се до краја велике паузе. Пре свега, морамо да мислимо о нама и чекамо кикс ривала. Очекујем много квалитетнији Партизан него у претходних месец дана од када сам дошао".

Партизан је у петак уједно представио нове столице на клупама поред терена, које је радила италијанска фирма “Спарко”.

Утакмица између Партизана и Новог Пазара игра се у суботу од 15 сати у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара