Матић: Не знам шта се дешава, ситуација није нормална

Немања Матић, једини стрелац (фантастичног гола) у поразу Челсија од Евертона (3:1), нема објашњење за лоше игре шампиона Енглеске. Налазимо се у тешком моменту и за нас није нормално да имамо само четири бода из пет утакмица, рекао је Матић.

Фудбалер Челсија Немања Матић нема објашњење за лоше резултате тима на старту сезоне, али верује да би екипа победама у наредна два меча, против Макабија из Тел Авива и Арсенала, вратила самопоуздање.

Челси је јучерашњим поразом на гостовању Евертону (3:1) продубио кризу, пошто после пет кола у Премијер лиги има само четири бода.

"Наравно да нисмо задовољни резултатима. Сви су тужни због новог пораза и осећамо се веома лоше. Налазимо се у тешком моменту и за нас није нормално да имамо само четири бода из пет утакмица", рекао је Матић за клупски сајт.

Српски фудбалер истиче да његов тим није заслужио пораз на Гудисон Парку, у мечу у којем је постигао једини гол за Челси.

"Гледао сам снимак утакмице и могу да кажем да нисмо заслужили да победимо, али је реми био најправеднији. Морамо напорно да радимо како бисмо се вратили у форму из прошле сезоне. Не знам шта нам се дешава, али добро је што у неколико дана играмо против Макабија и Арсенала јер би победама вратили поверење навијача", закључио је Матић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара