Де Хеа продужио уговор са Јунајтедом!

Шпански голман Давид Де Хеа потписао је четворогодишњи уговор са Манчестер Јунајтедом са опцијом продужетка на још годину дана, саопштио је премијерлигашки клуб.

Де Хеи, који је до пре десет дана био на корак (заправо на трећину корака) до преласка у мадридски Реал, досадашњи уговор са Јунајтедом истицао је крајем сезоне.

Он је прошле сезоне био најбољи појединац у Јунајтеду, после чега је привукао велико интересовање Реала, посебно након одласка Икера Касиљаса у Порто.

Ипак, прелазак Де Хее у редове Мадриђана пропао је буквално у последњем минуту прелазног рока, због тога што су његови папири о трансферу стигли са закашњењем у седиште Фудбалске лиге Шпаније.

Де Хеа је за Јунајтед од 2011. године бранио на укупно 175 утакмица у свим такмичењима, док је на голу репрезентације Шпаније од 2014. године био на шест мечева.

Љубимац навијача "црвених ђавола" је изразио своју радост због оваквог развоја догађаја.

"Поносан сам што могу да објавим да ћу наставити заједно са вама и Манчестер јунајтедом. Хвала вам на безрезервној подршци", написао је Де Хеа на Твитеру. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара