Читај ми!

Брежанчић: Тешка група, прижељкивао сам Партизан

Фудбалер АЗ Алкмара Рајко Брежанчић оценио је да је његова екипа добила доста тешку групу у Лиги Европа и додао да се надао да ће холандски тим извући Партизан на жребу, што се и десило.

"Доста тешка група... Аугсбург су типични Немци, доста трче и тачно се зна ко шта ради. О Атлетик Билбау је сувишно било шта причати, а што се Партизана тиче, прижељкивао сам их, једноставно нису имали среће против БАТЕ Борисова, али опет... Извукли смо најбољу екипу у Србији тако да очекујем отворен меч, као што играмо и ми и они. Нека бољи победи у сваком случају", рекао је Брежанчић.

АЗ Алкмар ће ове сезоне у Лиги Европа играти у Групи Л с Партизаном, шпанским Атлетиком из Билбаоа и немачким Аугсбургом.

"Нормално је да очекујемо пролазак у наредну фазу. Глупо би било да се нe надамо. Цела екипа много жели да заигра у Европи на пролеће. Сви смо једнаки у групи, осим Атлетик Билбаоа... Можда смо ми благи фаворити, али то мора да се покаже на терену", рекао је Брежанчић.

Српски фудбалер је почетком августа из Чукаричког прешао у АЗ Алкмар, али још није добио прилику да заигра за први тим.

"Нисам још добио прилику да заиграм за првим тим, јер сам три недеље чекао радну дозволу. Недавно сам почео да тренирам са екипом и одиграо сам један меч за Б тим, како бих видео на чему сам. АЗ је врхунски тим, после пар дана сам се привикао... У томе су ми сви у клубу помогли, на челу с тренером", рекао је Брежанчић.

АЗ Алкмар ће такмичење у Лиги Европа почети 17. септембра у Београду против Партизана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара