Читај ми!

Брашанац: Волео бих да играмо са Селтиком

Фудбалер Партизана Дарко Брашанц рекао да је његова екипа на утакмици против Стеауе показала огроман карактер и да би волео да црно-бели у плеј-офу за Лигу шампиона играју против шкотског Селтика. Вулићевић после непроспаване нооћи рекао да жели противника којег могу да прођу. Живковић није желео да коментарише упоређивање са, његовим идолом, Месије.

"Феноменалан је осећај. Била је феноменална атмосфера и победа, сва еуфорија која је била пре утакмице се наставила и после ње. Нисмо одустајали ниједног момента тако да смо у другом полувремену награђени са три гола и проласком даље. Показали смо огроман карактер и да можемо да се вратимо после много пехова, после два примљена гола и промашеног пенала", рекао је Брашанац новинарима у Спортском центру Телеоптик.

Фудбалери Партизана пласирали су се у плеј-оф за Лигу шампионапошто су синоћ на свом терену победили румунску Стеауу са 4:2. У првом дуелу прошле недеље у Букурешту било је 1:1.

Партизан је при резултату 1:2 имао пенал, који је направљен над Брашанцем, али га је промашио Валери Божинов. Упитан да ли је прекрај био ван шеснаестерца Брашанац је рекао да "то сада није важно".

"То сада није ни битно ионако нисмо постигли гол, али црвени картон је сигурно био. То су ствари које смо увежбавали на тренизима притисак и пресинг, сигурно да нам је било лакше са играчем више", рекао је он.

Могући противници Партизана у баражу су Селтик, Базел, Динамо из Загреба, Апоел и Бате Борисов.

"До сада смо ишли корак по корак тако це бити и убудуће. Лига шампиона је сан сваког играча и било би феноменално да се пласирамо даље. Имамо довољно времена да се спремимо за те утакмице али пре тога нас чекају три првенствене утакмице. Волео бих да извучемо Селтик то је клуб славн традиције и мисим да би атмосфера била одлична и тамо и овде и да би то били мечеви за уживање", рекао је Брашанац.

Фудбалер Партизана Мирослав Вулићевић рекао је да ниоћас није много спавао.

"Адреналин још ради, био је тежак меч као што смо и очекивали али остварили смо свој циљ. Била је то утакмица сезоне јер сви знамо шта за клуб значи кад се обезбеди Европа. Али нећемо стати на овоме од почетка радимо и спремамо се за Лигу шампиона",рекао је он.

"Ова утакмица враћа веру у наш фудбал, била је права европска, два добра противника и на срећу завршило се позитивно по нас. Навијачи су направили феноменлну атмосферу носили су нас током читвог меча и кад смо имали гол заостатка тако да смо ми морали да одговоримо добро на терену", додао је Вулићевић.

Жреб за пле-оф обавиће се у петак у подне у Ниону. Упитан коју екипу би волео у плеј-офу, Вулићевић је рекао:"Волео би онога кога можемо да прођемо".

"Ко год да је дошао до плеј-офа сигурно има квалитет није ту случајно. Кога год да извучемо мораћемо да дамо више од 100 одсто ако желимо да направимо огроман успех", рекао је он.

Фудбалера Партизана Андрију Живковића су румунски новинари због његових добрих игара упоредили са Лионелом Месијем из Барселоне.

"Па добро, не знам шта да кажем на то, Меси је мој идол и нека буде тако", рекао је Живковић. Он је додао да му је све јошчудно, да је његова екипа одиграла тешку утакмицу и да је знала да јој неће бити лако.

"Губили смо на полувремену 1:2 али смо веровали у победу и у то да можемо да преокренемо резултат, што смо на крају и учинили", рекао је Живковић.

Навијачи су током утакмиц ескандирали његово име а на почетку утакмице је на јужној трибини била застава са његовим ликом, а Живковић је рекао да навијачима може сао да захвали.

"Све ми то много значи и када сам то видео пре почетка утакмица имао сам мотив да играм боље", рекао је он и поновио да му није жао што је одлучио да остане у Партизану.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво