Читај ми!

Воша против Сампдорије, наставак бајке

Фудбалери Војводине дочекују Сампдорију у реванш мечу квалификација за Лигу Европе. Воша има огромну предност из првог меча (4:0). Италијани спремни да поправе утисак, да ли ће им наши играчи то допустити, остаје да се види вечерас на „Карађорђу“. Сусрет почиње у 21 час, директан пренос је на нашем Другом програму.

Игра као из снова у Ђенови подигла је играче Војводине, улила им додатно самопоуздање и приближила остварење сна да се домогну лигашког такмичења. Одлично укомпонована екипа Златомира Загорчића спремна је да и вечерас пред препуним „Карађорђем" понови игру из првог меча.

Тренер фудбалера Војводине Златомир Загорчић изјавио је да његову екипу у реваншу са Сампдоријом чека изузетно тешка утакмица, али да су његови играчи психички и физички спремни да адекватно одговоре задатку и остваре циљ – пласман у плеј-оф квалификација за Лигу Европе.

"Тактику за реванш смо лакше спремили него што је то био случај са првом утакмицом када је припремана на основу видео-снимака. Сада смо имали прилику да боље упознамо противника и верујем да ћемо успети да се пласирамо у наредни круг такмичења", рекао је Загорчић.

Он је рекао да ће Сампдорија сигурно напасти од почетка јер је у резултатском минусу, али је нагласио да ће и Војводина одговорити нападом јер ће увек играти на гол више.

"Свакако да ћемо покушати да постигнемо гол који би противника ставио у знатно тежи положај, а, с друге стране, покушаћемо да га не примимо", рекао је Загорчић и дао негативан одговор на питање новинара да ли су његови играчи вежбали извођење једанаестераца.

Један од најискуснијих играча Војводине Игор Ђурић, који је у каријери већ одиграо 25 европских утакмица, оптимиста је када је у питању пласман у наредну рунду такмичења, али слаже се са тренером да ће сутра бити тешка утакмица.

"Оно што је сигурно јесте да Сампдорија неће доћи да се брани, већ ће напасти. Иако неће бити нимало лако, уверен сам у повољан исход реванша", рекао је Ђурић.

Пољски арбитар Павел Рачковски судиће ову утакмицу. Његови помоћници биће Томаш Листкијевич и Михал Обукович, а четврти судија Томаш Квјатковски, такође из Пољске. Делегат ће бити Жоел Волф из Луксембурга.

Реванш меч трећег кола квалификација за Лигу Европе Војводина – Сампдорија игра се на стадиону "Карађорђе" у Новом Саду са почетком од 21 сат. Директан пренос је на нашем Другом програму.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво