Читај ми!

Гиљерме: Елиминација од Партизана ми је уништила снове

Фудбалер Стеауе Бразилац Гиљерме рекао је да му је елиминација од Партизана у квалфикацијама за Лигу шампиона уништила снове да наступа у најјачем европском такмичењу, али да екипа сада мора да се окререне и избори пласман у Лигу Европа.

"Тешко ми пада овај пораз и елиминација. Нећемо играти у Лиги шампиона. Изгубили смо утакмицу, која је била у нашим рукама. Игубили смо је у тренуцима када смо правили ситне грешке у одбрани. То нас кошта пораза", рекао је Гиљерме за агенцију Бета.

Партизан је после преокрета савладао Стеауу са 4:2 у реванш утакмици трећег кола квалфикација за Лигу шампиона и тако изборио пласман у бараж за најелитније европско такмичење.

Стеауа је у лошој финансијској ситуацији, а пласман у групну фазу Лиге шампиона донео би јој значајан новац. Ипак, Гиљерме је рекао да елиминација није "ништа страшно" за клуб.

"Имам уговор са Стеауом. Ништа није страшно... Велики је ово ударац за нас, јер не идемо у Лигу шампиона, одакле се добија много новца... То је ударац за сваки клуб. Сада се окрећемо Лиги Европа и надамо се да ћемо изборити пласман. Ми смо као породица и држимо се заједно. Мотивације нам не недостаје за било које такмичење", казао је он.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво