Галатасарај нуди два милиона евра за Рајковића

Турски Галатасарај је спремио два милиона евра за најбољег младог голмана света, Предрага Рајковића.

Најбољи млади голман света и капитен Црвене звезде Предраг Рајковић налази се на мети Галатасараја, који је за трансфер спреман да плати два милиона евра, преносе турски медији.

Тамошњи медији преносе изјаву тренера голмана Галатасараја, чувеног Бразилца Клаудија Тафарела, који је рекао да Рајковић поседује изузетно велики потенцијал и могао би да буде наследник Уругвајца Фернанда Муслере.

Један од пресудних фактора у трансферу је жеља Галатасараја да значајно "подмлади" тим, након што су већ стигли 20-годишњи Шпанац Хозе Родригез из Депортива и 24- годишњи Француз Лионел Керол из Троа.

Рајковић је у Звезду стигао из Јагодине и до сада је за црвено-беле забележио 33 наступа.

Као члан репрезентације Србије до 19 година постао је шампион Европе у Литванији, док је са селекцијом Србије узраста до 20 година постао шампион Света на Новом Зеланду и био проглашен за најбољег голмана турнира.

За А репрезентацију Србије одиграо је једну утакмицу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара