Читај ми!

Звезди бод у Горњем Милановцу, реми у Сурдулици

Три меча, нигде победника. Без голова у Горњем Милановцу, Црвена звезда -Металац 0:0. Радник из Сурдулице и Војводина одиграли 2:2. На Бановом брду, Чукарички - Рад 1:1.

Најефикаснија екипа после првог кола Супер лиге, Црвена звезда, враћа се из Горњег Милановца са само једним бодом, пошто је са повратником у елитни ранг такмичења, Металцем, одиграла без голова 0:0.

Можда би у овом дуелу за сва три бода највише требало да жали Металац, односно везиста Немања Младеновић, који је погодио пречку у 10. и стативу у 92. минуту.

Екипа Миодрага Божовића поново је показала доста слабости са старта сезоне, а све што су урадили било у последњих 10 минута игре.

Прво је Лука Јовић после центаршута Савићевића погодио угао гола Металца, али је голман Немања Белић сјајно реаговао, а најближи вођству црвено-бели били су у 90. минуту када је Мамаду Мбођ из петерца погодио пречку.

Чукарички и Рад су, на Бановом брду поделили бодове, пошто су одиграли 1:1. Дабић је довео госте у вођство у 10. минуту, а Стојиљковић је поравнао у 43. минуту, што се испоставило да је и коначан резултат.

Фудбалери Радника и Војводине ремизирали су у Сурдулици 2:2 (2:1) у утакмици другог кола Суперлиге Србије.

Радник је већ после првих 10 минута игре имао два гола предности преко Славише Стојановића и Милана Ћулума, али су Новосађани успели да избегну пораз.

Стрелци за екипу Златомира Загорчића били су Огњен Ожеговић у 36. и Мирко Иванић у 66. минуту.

Нови прволигаш имао је велику прилику у надокнади времена да забележи прву, историјску победу у Суперлиги, али је Јован Јовановић замало шутирао поред гола.

Парови 2. кола Супер лиге Србије: 

Партизан - Јагодина 6:0 (Божинов 12. пенал, 13, А.Живковић 15, Нинковић 48, Шапоњић 69, 78)
Јавор - Спартак 2:0 (Дражић 16, Доцић 22. пенал)
Младост - Нови Пазар 1:1 (Јовановић 41 - Павловић 18)
Вождовац - Борац 0:2 (Живковић 8. пенал, Вујаклија 78)
Радник Сурдулица - Војводина 2:2 (Стојановић 4, Ћулум 10 - Ожеговић 36, Иванић 66)Металац - Црвена звезда 0:0
Чукарички - Рад 1:1 (Стојиљковић 43 - Дабић 10)
Раднички Ниш - ОФК Београд 1:0

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво