Читај ми!

Милинковић:Не дотичу ме приче о намештању у нашој лиги

Тренер фудбалера Партизана Зоран Милинковић рекао је после победе над Јагодином да га не дотичу приче о намештању мечева у Суперлиги Србије.

"Нећу даље на то поље, не дотиче ме. Партизан мора напорно да ради, наши играчи да, ако је то могуће, наставе овако да играју, то је најважније за клуб и навијаче", изјавио је Милинковић после убедљиве победе над Јагодинцима у Хумској (6:0).

Актуелни шампион на импресиван начин је започео сезону са 10 постигнутих голова, не примивши ниједан, након што је претходно савладан тим Металца из Горњег Милановца (4:0).

"Честитам играчима на победи и по свему што смо видели, заслужили смо је. Од првог момента успели смо да наметнемо свој ритам игре и не само што смо били ефикасни и, по мени, одиграли добро, већ смо успели да разиграмо неке друге играче, а неке да одморимо. ССто се нас тиче, задовољни смо, практично смо остварили све што смо планирали", рекао је Милинковић.

Шеф стручног штаба црно-белих оценио је да његове изабранике очекује тежак задатак у предстојећем двомечу 3. кола квалификакција за Лигу шампиона против букурештанске Стеауе.

"Веома поштујемо екипу Стеауе. Биће то две веома тешке утакмице и победник ће вероватно бити познат тек после 180 минута. Не размишљамо да ли је предност што ће се меч у Букурешту играти без присуства публике, искрено жалимо због тога, јер се фудбал и игра због публике, али Партизан је велики клуб, адаптираћемо се. Размишљамо само о квалитету наше игре и квалитету Стеауе", закључио је Милинкловић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво