Читај ми!

Суарез: Нова триплета? Па, наравно!

Луис Суарез сматра да Барселона мора да се бори за трофеје у свим такмичењима. Дакле, циљ Блаугране мора да буде освајање трипле круне. Поново.

Ако је неопходно подсећање, Барселона је прошле сезоне освојила титулу у Примери, Купу краља и Лиги шампиона. Каталонски клуб је једини на свету коме је ово пошло за руком два пута.

"Барса је највећи клуб на свету и наша је обавеза да освојимо трофеј на сваком такмичењу. Не би требало да дамо приоритет једном такмичењу, не би требало да имамо приоритете уопште. Морамо да будемо најбољи у свим такмичењима и да освојимо све трофеје", рекао је Суарез.

Суарез је додао да је поносан на то како је одиграо прву сезону у Барселони и на то како се уклопио у тим.

"Поносан сам на своју сезону, али увек желим више", додао је Суарез.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво