Матијашевић: Наша је грешка што смо испали

Спортски директор Чукаричког Владимир Матијашевић рекао је да ће његова екипа извући поуку из пораза против Габале и да више неће да се осврће на утакмицу квалификација за Лигу Европе, већ да се окреће домаћем првенству.

"Наша је грешка што смо испали. Годину дана се боримо за Европу и извући ћемо поуку из свега што се десило. Габалу заборављамо и очекујем да играчи сад озбиљно схвате наредну утакмицу против Рада, који има одличне играче и тренера. Надам се доброј игри", рекао је Матијашевић за сајт Чукаричког.

Екипа са Бановог брда није искористила минималну предност из Београда и после примљена два гола од Габале у Бакуу у четвртак завршила је европско такмичење. У наредној утакмици дочекују Рад у оквиру Супер лиге Србије. Матијашевић је навео да је сигуран у квалитет своје екипе и очекује добар резултат у шампионату Србије.

"На премијери је Рад изгубио од Вождовца и учиниће све да извуку повољан резултат. Ми гледамо своје двориште, знамо да смо квалитетна екипа и концентришемо се на домаће такмичење", рекао је спортски директор Чукаричког.

Фудбалер Чукаричког Славољуб Срнић навео је да више нема времена да се размишља о поразу против Габале и подсећа да је у недељу нова утакмица у којој очекује победу.

"Пораз од Габале нам је тешко пао, али морамо то што пре да заборавимо и да се окренемо домаћем првенству. Остаје жал јер смо били јако близу још једног великог клупског успеха. Убеђен сам да смо квалитетна екипа која ће већ против Рада показати свој карактер и превазићи пораз који боли све у клубу. Ако нам је циљ врх табеле онда се морамо показати у правом светлу баш онда кад је тешко", казао је Срнић.

Он је, на крају, нагласио да је његова екипа, сем што је чине добри фудбалери, јака и на психолошком плану и да ће наставити да побеђује.

Утакмица другог кола Супер лиге Србије између Чукаричког и Рада игра се у недељу од 20 часова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво