Читај ми!

Ивановић: Млађи не осећају велику одговорност

Капитен фудбалске репрезентације Србије Бранислав Ивановић рекао је да је потребно много времена и рада да би његов национални тим рутински добијао утакмице.

"Статистички смо много млада екипа, имамо пет-шест играча који могу да играју за младу репрезентацију. Можда и они сами још не осећају ту велику одговорност која је реална када се игра за А тим. Мора много да се ради и времена да прође да бисмо утакмице рутински завршавали", рекао је Ивановић новинарима у Копенхагену.

Ивановић је казао да су он и његови саиграчи знали врлине Данске, али да нису успели да их спрече.

"Данци су голове могли да постигну само из прекида и контранапада, то смо знали, и у првом полувремену су имали четири изгледне ситуације за гол", казао је Ивановић. Он је истакао да у гостима мора много боље да се игра него на сусрету са Данском у Копенхаену, пре свега са већом жељом и концентрацијом.

Ивановић је додао да су играчи максимално уз селектора Радована Ћурчића и навео да у екипи није лоша атмосфера.

"Сви смо на истом путу и послу. Селектор је урадио оно што је требало, да заштити играче. Ми штитимо селектора колико је у нашој моћи. Унутар екипе нема толико турболенцији, колико људи желе да створе", рекао је Ивановић.

Према његовим речима, српски тим може много боље, али неке ствари морају да се исправе.

"Када се утакмице губе у континуитету, самопоуздање није добро. Мислим да можемо боље, али морамо да исправимо неке ствари, да више функционишемо као тим. Много играмо индивидуално, не стојимо довољно добро дефанзивно.

Нападачи и везни играчи се много троше и у одбрани су без резултата", казао је Ивановић.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво