Адвокат о останку у Сандерленду на крају сезоне

Менаџер Сандерленда Дик Адвокат одлучиће на крају сезоне да ли ће остати у том енглеском клубу, након што је обезбедио опстанак у Премијер лиги ремијем против Арсенала.

Сандерленд је синоћ у Лондону одиграо без голова са Арсеналом и коло пре краја обезбедио опстанак у Премијер лиги. У последњем колу биће познато да ли ће из лиге испасти Њукасл или Хал.

Адвокат је преузео Сандерленд у марту, када је отпуштен Гус Појет.

Сандерленд у последњем колу у недељу игра против Челсија, а бивши селектор Холандије и Србије није желео да каже да ли ће остати у клубу.

"Мораћу о свему да размислим и одговор ћу дати следеће недеље. Ако немате ништа против, то ћу за сада задржати за себе", рекао је Адвокат.

Холандски тренер признао је да се расплакао на крају утакмице, када је његова екипа обезбедила опстанак, али и због реакције његовог дугогодишњег помоћника Берта ван Лигена.

"То су емоције, за 25 година све смо урадили заједно. Он је почео да плаче, а онда сам то и ја учинио. Не ради се о мени, већ о свим људима у клубу, играчима. Нико није очекивао да ћемо обезбедити опстанак у Лондону против веиког клуба, али посебан је осећај када то урадите сами", рекао је Адвокат.

Све утакмице последњег кола Премијер лиге играће се у недељу од 16 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара