Милинковић: Ово је неуспех за Партизан

Тренер фудбалера Партизана Зоран Милинковић рекао је да сматра неуспехом пораз од Чукаричког у финалу Купа, али да је његовом клубу ипак најважније да је освојио првенствену титулу.

"Шампиони смо, покушаћемо следеће сезоне да будемо још успешнији. Титула је била најбитнија, али једнако је значајан и трофеј у Купу. Сматрам ово неуспехом за Партизан", рекао је Милинковић новинарима после утакмице.

Партизан није успео да освоји "дуплу круну", пошто је поражен од Чукаричког у финалу Купа Србије, играном на стадиону Црвене звезде.

"Никада не бих поништио учинак својих играча, они су изнели првенство, освојили титулу. Изузетно поштујем све што су урадили ове године, у не тако лаким околностима", казао је Милинковић.

Он је истакао да је Партизан добро почео финалну утакмицу против Чукаричког и да би исход вероватно био другачији да су његови фудбалери играли као у првих 20-ак минута.

"Да смо играли као што смо почели, мислим да би исход био бољи по нас. Моји момци су дали све од себе у жељуи да окрену резултат. Нису успели, такав је курс био за нас ове године", оценио је тренер црно-белих.

Милинковић је додао да ће "бити времена и простора" за анализирање и планирања за наредну сезону после суботе и утакмице последњег кола Супер лиге Србије.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара