Милојевић: Апсолутно смо заслужили трофеј

Тренер Чукаричког Владан Милојевић рекао је да су његови фудбалери апсолутно заслужено освојили Куп Србије и да је велика ствар победити Партизан у финалу тог такмичења.

"Мислим да смо апсолутно заслужили трофеј. Велико браво за моје играче, хероји су, много их волим и апсолутно заслужено смо победили. Честитао бих Партизану, он је шампион, а победити шампиона у било којој утакмицу је велика ствар, а поготово у финалу Купа", рекао је Милојевић новинарима после утакмице. Он је победу и трофеј посветио, пре свих, власнику клуба Драгану Обрадовићу.

"Сваки успех припада прво играчима, али сви ову победу поклањамо Драгану Обрадовићу. Не може у пар речи да се опише колико он чини и воли овај клуб. Ову велику, историјску победу бих посветио и породици која много трпи, јер сам 24 сата ван куће. Затим, Драгану Обрадовићу и свим људима из Чукаричког и општине Чукарица", казао је Милојевић. Он је навео да ће се Чукарички трудити да наредне сезоне буде још бољи.

"Пробаћемо да лествицу подигнемо мало више. Видели смо ове сезоне како изгледа Европа, играли смо у континуитету у првенству, показали да можемо са Црвеном звездом и Партизаном. Спортски је надати се, мислим да имамо снаге за помак, овај клуб расте", додао је тренер Чукаричког.

Према његовим речима, екипа са Бановог брда има шансе да се пласира у групну фазу Лиге Европа наредне сезоне.

"Имамо потенцијал и играчки кадар да уђемо у Лигу Европе. На нама је да се трудимо и парирамо", казао је Милојевић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара