"Више немамо право на грешку"

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да екипа више нема право на грешку и да победом против Борца из Чачка мора да се искупи за пораз у Новом Пазару минулог викенда (2:1).

"Борац је незгодан ривал, поготово у гостима где углавном узима бодова. Биће тешко, али наш циљ се зна. Изгубили смо бодове и немамо више права на грешку. Имамо пет бодова заостатка и морамо да побеђујемо", рекао је Лалатовић.

Он је најавио неколико промена у стартној постави, као и да ће Александар Катаи због жутих картона пропустити меч са Чачанима.

"Надам се да сам опоравио екипу после пораза у Новом Пазару, рекао сам играчима да морамо да дигнемо главу горе, иако је био непријатан резултат. Створили смо можда и највише шанси у пролећном делу сезоне, али у пет наврата са пет метара нисмо успели да дамо гол, после чега смо кажњени из пенала, који је био и свака част помоћном судији који је то видео", рекао је Лалатовић.

Млади теренер је истакао да предност Партизана није недостижна, пошто има још доста да се игра до краја првенства.

"Све је могуће, игра се још и дерби на нашем стадиону, лига је изједначена и свако свакога може да победи. Не размишљамо о дербију, јер имамо две утакмице пре тога", поручио је Лалатовић.

Лалатовић је додао да спекулације о наводно сумњивим победама Звезде утичу на играче.

"Партизанови фудбалери су изјављивали да играју сами против свих, а све наше победе су негативно коментарисане. То није долазило од екипа са дна, већ од оних који су кикснули три пута у пет кола. Знам да ће многима сметати ово што сам рекао, али то је истина. Надам се да ћемо убудуће више причати о фудбалу", закључио је Лалатовић.

Млади фудбалер Црвене звезде Вукашин Јовановић рекао је да се нада победи против тима из Чачка.

"Борац је квалитетан противник, али ми играмо на домаћем терену и морамо да победимо", рекао је Јовановић.

Утакмица 22. кола Суперлиге између Црвене звезде и Борца игра се у четвртак од 17 сати на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара