Морињо: Дошао је тренутак истине

Тренер фудбалера Челсија рекао је да његова екипа има "менталну снагу" да освоји титулу у Премијер лиги.

Челси је тренутно први на табели Премијер лиге са 70 бодова, има седам више од другопласираног Арсенала, а осам од Манчестер јунајтеда који је на трећем месту.

Екипи Жозеа Мориња је потребно 15 бодова из преосталих осам утакмица како би осигурала шампионску титулу, прву од 2010. године.

"Менталитет је веома важан, јер се у овим тренуцима све одлучује - опстанак, места за Лигу шампиона и титула. Можете бити сјајни седам- осам месеци, али сад стиже тренутак истине. Зато је потребно бити ментално јак", рекао је Морињо за британске медије.

Морињо је додао да је важно да екипа, и поред притиска, мора бити опуштена.

"Мислим да су играчи опуштени. Када видим своје фудбалере, видим играче који играју опуштено - борба за титулу је најбоља могућа мотивација", казао је Морињо.

Челси у следећем колу Премијер лиге дочекује Квинс Парк Ренџерс, а до краја месеца на свом терену игра против Манчестер јунајтеда и гостује Арсеналу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара