Славећи гол на "Фифи", Аргентинац испао кроз прозор

Многи који играју видео игре, конкретно "Фифу", рећи ће вам да нема већег славља него када постигнете гол у 90. минуту против пријатеља. Али овај момак, фудбалер Сан Лоренца и репрезентативац Аргентине, је баш претерао у слављу. Толико да је испао кроз прозор!

Aргентински нападач Томас Конешни доживео је, вероватно, најчуднију повреду у каријери.

Наиме, овај младић, члан националног тима за играче до 17 година, пао је кроз прозор, са око три метра висине, док је славио постигнут гол у видео игри "Фифа 2015"!

Док је био на одмору у Парагвају, са пријатељима, Конешни је, радујући се голу, скочио, кренуо у назад и "испао" кроз отворен прозор.

Срећом, завршио је само са модрицама и изврнутим зглобовима на ногама.

"Постављао сам столове у ресторану, када сам чуо да је нешто пало. Погледао сам и видео човека на земљи. Истрчао сам да видим шта се десило, а он је лежао на земљи, у боловима", рекао је један од запослених у ресторану, који је уједно и помогао младом фудбалеру.

Срећа па су, фудбалер Сан Лоренца и његови другови, били смештени на првом спрату.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво