Читај ми!

Пораз Звезде у Новом Пазару, Воша коначно славила

Црвена звезда је поражена у Новом Пазару, резултатом 2:1. Војводина славила први пут после три утакмице, против Спартака у Суботици. Преокрет Чукаричког. Зоран Милинковић победом дебитовао на клупи лидера Партизана.

Црвена звезда је испустила бодове у трци за Партизаном, пошто је у Новом Пазару, пред празним трибинама, поражена 2:1, у 21. колу Суперлиге Србије.

Нови Пазар је повео голом Предрага Павловића у 14. минуту, изједначио је неколико тренутака касније Милош Цветковић, а тријумф домаћину донео је Марко Јевтовић у 70. минуту из пенала.

Претходно је судија Владо Глођовић досудио најстрожу казну, пошто је руком у казненом простору играо Лазић.

Изабраници Ненада Лалатовића покушали су до краја сусрета да дођу до изједначења, али су изузетно борбени домаћи фудбалери успели да се одбране.

Меч на Градском стадиону у Новом Пазару одигран је без присуства публике, због неспортског понашања навијача домаћих у мечу јесењег дела сезоне против Партизана.

Утакмица је почела минутом ћутања у знак сећања на председника Судијске комисије Фудбалског савезе Србије (ФСС) Богољуба Степановића, који је у четвртак преминуо у Алескинцу у 71. години.

Кикс Звезде искористио је Чукарички, који је победом у Пећинцима против Доњег Срема (2:1) пришао црвено-белима на само пет бодова.

Фудбалери Војводине победили су у Суботици домаћи Спартак са 1:0.

Војводина је забележила први тријумф после три утакмице, а стрелац одлучујућег гола био је Мирко Иванић у 49. минуту из пенала, пошто је претходно Горан Антонић играо руком у свом казненом простору.

Екипа Златомира Загорчића се поново прикључила врху табеле и сада се налази на деоби трећег места са Чукаричким, док је Спартак у "златној средини".

Војводина је наставила успешну традицију против Спартака, пошто је славила 11 пута у последњих 15 међусобних дуела.

Партизан је савладао Раднички из Крагујевца, а на клупи црно-белих дебитовао је нови тренер Зоран Милинковић.

Резултати и стрелци 21. кола:

Спартак–Војводина 0:1 (Иванић 49. пенал)

Борац Чачак–Младост Лучани 0:1 (Јовановић 88)

Нови Пазар–Црвена звезда 2:1 (Павловић 14, Јефтовић 70. пенал – Цветковић 16)

Вождовац–ОФК Београд 0:2 (Јанковић 5, Дражић 58)

Доњи Срем–Чукарички 1:2 (Спалевић 7. – С. Срнић 18, Стојиљковић 71)

Напредак–Јагодина 0:1 (Савковић 61)

Рад–Раднички Ниш 1:0 (Ненадовић 62)

Партизан–Раднички Крагујевац 2:1 (Бабовић 63, Илић 72 - Росић 70)

Табела: Партизан 50 бодова, Црвена звезда 45, Чукарички 40, Војводина 37, Нови Пазар 33, ОФК Београд 32, Рад 31, Јагодина 30, Младост Лучани 26, Спартак 24, итд.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво