Читај ми!

Суботић против "падавичара"

Фудбалер Борусије Дортмунд Невен Суботић критиковао је често симулирање својих ривала на првенственим утакмицама немачке Бундеслиге.

Двадесетшестогодишњи српски дефанзивац оценио је да се у енглеској Премијер лиги игра "жешће и агресивније".

"У Бундеслиги се игра најбољи фудбал на планети, шампиомат света то је доказао. Међутим, ја могу да замислим себе да наступам у лиги где се цени снажан фудбал", рекао је Суботић за магазин Кикер.

Он је навео да се са становишта фудбала у Енглеској игра "снажно и агресивно".

"Као штопер не волим ситуацију у којој се бојим да додирнем нападача. Како да играм када супарник падне чак и ако није било контакта. Казне које се изричу у таквим случајевима такође ме иритирају. Не волим када нападачи падају као да их је ударио аутомобил", истакао је Суботић, који за Борусију игра од 2008. године, када је у Дортмунд стигао из Мајнца.

Суботић до сада има 36 наступа за репрезентацију Србије, уз два постигнута гола.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво