Читај ми!

Берлускони продаје Милан Кинезима?

Власник Милана Силвио Берлускони могао би да прода клуб пословној групи директно повезаном са кинеском владом, преносе италијански медији.

Спекулације око продаје седмоструког првака Европе, које су интензивиране у последњих годину дана, долазе усред борбе славног фудбалског клуба да поправи пласман у Серији А и домогне се места које води на европску сцену.

Под вођством тренера Филипа Инзагија популарни росо-нери тренутно су осмопласирани на табели са 14 бодова заостатка за екипом римског Лација на позицији која води у квалификације за Лигу шампиона, а имају чак 29 бодова мање од лидера Јувентуса.

Усред сталне резултатске кризе Берлускони није много улагао у довођење врхунских играча, па су појачане спекулације да је решио да "дигне руке" од трофејног клуба.

Како преноси "Аскањуз", бивши италијански премијер је током приватног догађаја у уторак увече наводно рекао да је "продаја 75 одсто клуба Кинезима урађена".

Спортски дневник "Газета дело Спорт" оцењује да би 75 посто акција клуба Берлускони могао да прода између једне и једне и по милијарде евра. Тај лист наводи да је Милан један од најпопуларнијих страних клубова у Кини и да је притисак да га Берлускони прода наводно дошао директно из кинеске владе која настоји да подигне ниво спорта у земљи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво