Енфилд се поклонио Џерарду и легендама

Чувени стадион Енфилд у Ливерпулу овог поподнева био је поприште ревијалне утакмице између тимова Џејмија Карагера и Стивена Џерарда, коме је то у неку руку био опроштај од навијача "редса". Резултат (2:2) није био у првом плану, већ забава и уживање свих присутних.

Стивен Џерард и Џејми Карагер окупили су на једном месту, на Енфилду, легенде Ливерпула и Премијер лиге. Меч је завршен без победника - 2:2.

Тереном су продефиловали многи који су им годинама доносили радости, који су са њима пролазили тешке тренутке, а било је и оних који су им били само ривали, попут Анрија, Дрогбе, Терија...

Џерард и Карагер су селектирали екипе за овај хуманитарни меч.

Као што се могло и претпоставити, највећу пажњу изазвао је долазак нападачког тандема који је први и вероватно једини пут заиграо на истој страни - Фернандо Торес и Луис Суарез.

Двојица нападача који су обележили епохе енглеског гиганта добили су дуге аплаузе.

Уругвајац Суарез први пут се вратио у клуб од када је летос отишао у Барселону, док је Фернандо Торес у међувремену долазио на Енфилд, као играч Челсија. Неретко је био и извиждан.

"Сјајно је опет се наћи пред овом публиком. Много пута играо сам на Енфилду као противник, а данас сам опет домаћин. Јако емотивно за мене", рекао је Торес.

Карагерових 11: Реина, Фланаган, Карагер, Арвелоа, Кели, Кјуел, Даунинг, Лукас, Шелви, Дрогба, Балотели.

Резерве: Гулаши, Луис Гарсија, Крег Нун, Алберто Морено, Гаел Клиши, Фабио Борини, Крег Белами.

Џерардових 11: Бред Џонс, Ентони Џерард, Глен Џонсон, Тери, Рисе, Нолан, Џерард, Ћави Алонсо, Рајан Бабел, Анри, Џером Синклер.

Резерве: Скот Дан, Ешли Вилијамс, Суарез, Торес, Чарли Адам, Џеј Спиринг, Ворнок, Текшеира.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара