Сколс: Бејл је савршен за Јунајтед

Бивши фудбалер Манчестер јунајтеда Пол Сколс рекао је да би играч Реал Мадрида Гарет Бејл био савршен за клуб са Олд Трафорда.

Бејл је прошле године дошао у Реал из Тотенхема и већ у првој сезони је са "краљевским клубом" освојио Лигу шампиона и Куп краља. Међутим, ове сезоне Велшанин је под великим притиском, на мети је критика, а навијачи га често "часте" звиздучима.

Последњи инцидент догодио се после прошлонедељног пораза Реала од Барселоне када су навијачи насрнули на његов аутомобил. Све ово подгрева спекулације да био Бејл могао да се врати у Премијер лигу.

"Осећам да би Бејл био савршен за Манчестер јунајтед. Као велики навијач Јунајтеда волео бих га видим на Олд Трафорду. Увек сам веровао да се Бејл природно уклапа у Јунајтед", написао је Сколс у својој колумни у "Ивнинг Стандарду".

Сколс је додао да је сигуран да би Бејла навијачи Јунајтеда волели, али и да би његовим доласком екипа Луја ван Гала постала главни конкурент за титулу у Премијер лиги.

"Током година које сам провео у клубу био сам сведок долазака неколико фудбалера који су утицали на комплетну трансформацију тима... Од Ерика Кантоне, преко Двајта Јорка и Руда Ван Нистелроја, до Вејна Рунија. То су били сјајни фудбалери који су постали велики играчи Јунајтеда. Бејл има потенцијал да направи такав утицај на клуб", закључио је Сколс.

Уколико Бејл заиста напусти Реал Мадрид овог лета, број клубова у које би могао да оде заиста јесте сужен. Једини, заправо, ко би могао себи да га приушти, а да притом, наравно, не прекрши норме финансијског фер-плеја, јесте управо Манчестер јунајтед, који је и у прелазном року када је овај прешао у Реал понудио врло сличну количину новца за њега.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара