Читај ми!

Коста: Не доводите у питање моју посвећеност Шпанији

Фудбалеру Члсија Дијегу Кости смета што се његово играње за репрезентацију Шпаније доводи у питање.

Рођени Бразилац због повреде је отказао позив селектору Висентеу дел Боскеу за утакмицу против Украјине у квалификацијама за Европско првенство и пријатељски меч против Холандије, а претходно је пропуштао окупљање актуелног шампиона Европе због умора.

"Смета ми када се моје играње за репрезентацију доводи у питање. Одлучио сам да носим дрес Шпаније, јер желим то. Показао сам ентузијазам и жељу. Најбољи начин да свима запушим уста је да играм и допринесем успеху националног тима. Нисам успео у томе и зато сад морам да слушам критике", рекао је Коста за Марку.

Он је додао да његова прича са Шпанијом још није ни почела.

"Поштено је да ме критикују због лоших игара, али да то раде сматрајући да нисам посвећен... То је превише, после свега што сам доживео у Бразилу. Жао ми је што нисам био у стању да допринесем колико сам желео. Нешто ми се увек деси када се играју утакмице репрезентације, али једва чекам да направим успех са Шпанијом", објаснио је Коста.

Коста је одиграо два меча за национални тим Бразила, али је 2013. године одлучио да наступа за Шпанију.

За селекцију "фурије" до сада је одиграо седам утакмица и постигао један гол.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара