Читај ми!

Љајић: На победу; Баста: Храбро!

Репрезентативци Србије, Љајић и Баста свеснис у изазову који је пред њима и саиграчима. Противник је веома неугодан, али њих двојица су уверени да и Србија има своје адуте. Изразили су оптимизам и жељу да се победи у Лисабону.

Фудбалер Роме Адем Љајић изразио је задовољство јер се после дужег времена вратио у репрезентацију Србије. Љајића је бивши селектор Синиша Михајловић избацио из националног тима јер није певао химну "Боже правде", док Дик Адвокат није озбиљно рачунао на њега.

"У децембру сам имао пријатан разговор са селектором Ћурчићем и Савом Милошевићем. Никада није долазило у питање моје учешће у тиму Србије. Све зависи од моје форме и планова селектора. Спреман сам да наступам за Србију у дужем периоду и не знам зашто се о томе толико полемише у јавности", рекао је Љајић на конференцији за медиеј у Старој Пазови. Он је потврдио да се тренутно налази у форми и да његов клуб Рома пружа добре партије у италијанском првенству.

"Већ дужи период играмо добро. Побеђујемо и то желим да наставим са репрезентацијом Србије", поручио је Љајић. Млади играч оптимиста је када је у питању утакмице против Португалије у Лисабону.

"У Лисабону треба да играмо хладне главе, али на победу. Не можемо ићи грлом у јагоде. Знамо своје вредности и могућности противника. Много је ствари у нашим рукама", поруцио је Љајић.

Члан Лација Душан Баста оценио је да је меч против Португалије последње прилика да се изабраници Радована Ћурчића укључе у борбу за пласман на Европско првенство 2016. године.

"Победа нам је неопходна. Хабром игром можемо много да постигнемо. Нико није могао да претпостави да ће Србија у овој фази имати само један бод. Сада је прилика да свој инат преточимо у снагу на терену. Ако будем у тиму трудићу се да допринесем успеху нашег тима", поручио је Баста и додао да Португалцима не би требало дозволити контру. Он је додао да нико није могао да претпостави да ће његова екипа после три утакмице имати само један освојен бод.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара