Читај ми!

У паду авиона у Француској погинуо бивши фудбалер Борца!

Након информација да је у паду авиона "Џерманвингса" у Француској погинуо брачни пар пореклом из БиХ, медији у БиХ јављају да су настрадали бивши фудбалер бањалучког Борца Фехрет Смаилагић и његова супруга Емира.

Према подацима Амбасаде БиХ у Немачкој, постоји велика могућност да се међу жртвама авионске несреће компаније "Џерманвингс" нашао и брачни пар Смаилагић.

Ту информацију Едину Дилберовићу, амбасадору БиХ у Немачкој, потврдили су син Фехрета и Емире, као и Емирина сестра.

"У близини Диселдорфа насељено је много људи пореклом из БиХ, тако да постоји велика могућност да се неко из БиХ нашао на лету 'ербаса А-320'. Син Емире и Фехрета нам је рекао да су његови родитељи били на овом трагичном лету. У шоку је и једва нам је то саопштио", рекао је Дилберовић за Аваз.

Како преноси тај лист, Емира Смаилагић је из Бихаћа, а Фехрет из Бањалуке. У Немачкој су живели у граду Нојсу, где поседују фирму за такси превоз.

Они су на овом лету завршили по повратку са меча између Барселоне и Реал Мадрида, који је одигран у недељу у главном граду покрајине Каталоније.

"Шокиран сам! Фехрет је велики љубитељ фудбала. Не могу да верујем да се његов одлазак на утакмицу овако завршио", изјавио је Ролф Соле, радник запослен у фирми Смаилагића.

Пријатељи Фехрета Смаилагића сећају га се из школских дана, као солидног фудбалера Борца из Бањалуке. Био је познат под надимком Брацо, а у Немачку је отишао после чувеног земљотреса у Бањалуци 1969. године.

У јучерашњем паду авиона компаније "Џерманвингс" погинуло је свих 150 особа које су биле у авиону.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара