Читај ми!

Црно-бели разочарани, у Вождовцу задовољни

Звонко Варга разочаран ремијем Партизана са Вождовцем: Партизан не сме да прима три гола по мечу. Зоран Милинковић задовољан оствареним резултатом: Оба тима могла су до победе.

Помоћни тренер Партизана Звонко Варга рекао је да је разочаран нерешеним резултатом против Вождовца, као и да његов тим не сме да прима три гола по утакмици.

"Утакмица је била добра, али не и за нас. Невероватно. Играли смо неодговорно, млако у одбрани и у дефанзивним задацима. Не сме Партизан да прими три гола, поготово код куће. То нас је коштало два бода", рекао је Варга после меча.

Партизан је данас одиграо 3:3 са Вождовцем у 16. колу Супер лиге, првом после зимске паузе. Црно-бели су водили 2:1, али су и губили 2:3.

"Нисмо стварно ово очекивали. У једном тренутку је било добро, успели смо да се повратимо, али као да нас је преварио тај други гол. Препустили смо контре противнику, нисмо се добро бранили. Не сме то да се дешава, разочаран сам, сви ми смо разочарани смо. Следећу утакмицу ћемо морати да играмо одговорније", рекао је Варга.

Он је водио утакмицу уместо првог тренера Марка Николића, који одслужује суспензију од три месеца због неспортског понашања.

Варга је рекао да је важније да тим побеђује макар минималним резултатом уместо да игра атрактивне мечеве.

"Боље је победити више пута са по 1:0 и имати девет или 12 бодова, него играти 3:3, односно давати голове и лако их примати. Радићемо сигурно на дефанзиви, пошто је то данас било врло, врло лоше", рекао је Варга.

Тренер Вождовца Зоран Милинковић рекао је да је задовољан резултатом у утакмици за коју је оценио да је била тешка за оба тима.

"Честитам својим играчима, заиста су се борили. Утакмица је била тешка и за нас и за Партизан, и била је садржајнија и боља од нивоа који се очекује у првом колу после паузе", рекао је Милинковић.

Он је рекао да су оба тима заслужила победу.

"Не могу да кажем шта је одлучило меч. Резултат се кретао и на једну и на другу страну. Не могу да оценим ко је био ближи победи. Не би било незаслужено да је Вождовац победио, али ни Партизан да је славио. Утакмица је била добра и квалитетна, а за то су потребна два добра актера", рекао је Милинковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво