Воша - слабији тим, високи циљеви

Зоран Марић, тренер Војводине, признаје да је тим слабији него прошле јесени, али ће о амбицијама причати на крају прелазног рока. Председник Управног одбора Зоран Шћепановић уверен да ће клуб у наредне три-четири године освојити шампионску титулу.

Тренер Војводине Зоран Марић сматра да је његова екипа тренутно слабија у односу на јесењи део шампионата и да амбиције клуба зависе од прелазног рока.

Фудбалери Војводине почели су данас припреме за пролећни део шампионата, на прозивци су се појавила 32 играча, међу којима нису били Енвер Аливодић и Лазар Веселиновић, најбољи играчи новосадског клуба из јесењег дела првенства.

"Кога нема, без њега се мора. Ја сам ту да из расположивог играчког кадра извучем максимум. Трудићемо се да на пролеће играмо леп, офанзиван фудбал са много голова. Наше амбиције зависе од прелазног рока и тек када се он заврши моћи ћу да кажем нешто више. Ако желите да имате јак тим и стабилну финансијску ситуацију, морате, уз продају и да купујете играче, како бисте испунили амбиције", рекао је Марић.

Марић је навео да су на проби нападач Фуад Ибрахим и леви бек Славиша Радовић, као и да се у наредним данима, када реше проблем са визама, очекује долазак једног Нигеријца и Камерунца.

Фудбалери Војводине ће до 24. јануара тренирати у Новом Саду и за то време одиграти контролне утакмице са ЧСК-ом, Бачком из Бачке Паланке и новосадским Пролетером.

Након тога играчи и стручни штаб отпутоваће у Белек, где ће до 9. фебруара одиграти најмање пет утакмица, а потом следи повратак у Нови Сад и завршетак припрема за старт пролећног дела Суперлиге Србије.

Председник Управног одбора Војводине Зоран Шћепановић рекао је да је сигуран да ће клуб у наредне три-четири године освојити шампионску титулу.

"Ви сте изузетно добра екипа и момци и имате много више потенцијала него што мислите. На вама је да у наредном периоду то и покажете, а ми из управе ћемо обезбедити све услове за несметан рад. Војводина више нема право да чека и сигуран сам да ћемо у следеће три-четири године освојити титулу", рекао је Шћепановић у обраћању играчима.

"То не значи да смо се ове сезоне одрекли борбе за највиши пласман. Квалитет за то имате, потребно је само да га на терену и докажете. Сигуран сам да ћемо на крају ове сезоне бити најмање на месту на коме се сада налазимо, трећем, а зашто не и више", додао је Шћепановић.

Пролећни део Суперлиге Србије почиње 21. фебруара, а Војводина ће играти на гостовању против ОФК Београда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара