Читај ми!

Војводина: У блокади због измишљеног дуга

Фудбалски клуб Војводина је саопштио да је у блокади од 293 милиона динара због непостојећег и измишљеног дуга, насталог неовлашћеним пуштањем менице.

Управни одбор Фудбалског клуба Војводина саопштио је да је тај клуб у блокади од 293 милиона динара због "непостојећег и измишљеног" дуга.

"Блокада је настала неовлашћеним пуштањем менице, и то за непостојећи и измишљени дуг, са жељом да се опљачка и дестабилизује ФК Војводина. То је бивше руководство клуба омогућило некоме, ко због таквих и сличних злоупотреба у привреди, има већ више од десет кривичних пријава", наводи се у саопштењу за јавност.

Војводина је навела да већ неколико месеци судским путем покушава да се заштити од оваквих "криминалних радњи", као и да жели да настави са транспарентним и законским пословањем, за шта је клуб добио и похвалу Уефе за финансијски фер-плеј.

"Истичемо и чињеницу да је ФК Војводина измирио све своје обавезе према држави, то јест да не дугује ни по ком основу ни динар, као и да је пре три дана исплаћена новембарска плата, што иде у прилог томе да стратегија којом се клуб води већ даје видљиве резултате", пише у саопштењу.

Наводи се да су наслеђене обавезе из 2007. године, као и да је тешко у кратком временском периоду измирити сва вишегодишња дуговања.

"Надамо се да ће званични државни органи реаговати у интересу правде и спорта", поручио је Управни одбор Фудбалског клуба Војводина.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво