Читај ми!

Манчини: Видићу је потребно време!

Манчини је ставио Видића на клупу. Тај свој потез образложио је тиме да је Немањи потрбно још времена да се прилагоди Серији А. Италијанском стручњаку је познато какав је Видић играч, у исто време су били у Манчестеру, и зна да ће његово искуство много помоћи екипи.

Српском фудбалеру Немањи Видићу потребно је време да се прилагоди италијанској Серији А, рекао је данас тренер Интера Роберто Манчини. Иако још није видео како игра Видић,италијан је сигуран да ће његово велико искуство доста помоћи екипи у наставку сезоне.

"Нисам га још гледао како игра у Интеру, али свако ко дође из Премијер лиге наиђе на тешкоће. Прилагођава се, потребно му је време", рекао је Манчини италијанским медијима.

Видић је летос прешао у Интер из Манчестер јунајтеда, а од почетка сезоне не игра добро како се од њега очекује.

"Добро га познајем, били смо у исто време у Манчестеру и често сам га гледао како игра. Он има искуство и то ће нам много помоћи", казао је Манчини.

Манчини је изоставио Видића из стартне поставе од како је преузео Интер уместо Валтера Мацарија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара