Читај ми!

Навијачи одали почаст настрадалом Ивковићу

Навијачи Слободе из Тузле и београдског Партизана одали су пошту убијеном навијачу Црвене звезде Марку Ивковићу. У Тузли је истакнут транспарент "R.I.P. Marko Ivkovic", а сличан гест виђен је и у Хумској, где су навијачи црно-белих на источној трибини истакли транспарент "Јагода" и запалили заставу Галатасараја.

Присталице Слободе из Тузле, познатији поод именом "Фукаре Тузла" су на утакмици 15. кола Премијер лиге БиХ против екипе Сарајева истакли транспарент с натписом "R.I.P. Marko Ivkovic".

Слобода је на домаћем терену изгубила тај меч резултатом 0:2.

Поводом трагичне смрт Марка Ивковића огласили су се и навијачи у Хумској, током меча Партизан - Напредак (3:1).

На јужној трибини развијен је транспарент "Србију је погодила туга, последњи поздрав са југа".

На источној трибини, где се окупљају "Забрањени" истакнут је транспарент "Јагода", што је био надимак убијеног навијача Црвене звезде.

Том приликом је је упаљена и застава турског Галатасараја.

Ивковић је убијен у петак уочи утакмице кошаркашке Евролиге у Истанбулу, где је Црвена звезда гостовала екипи Галатасараја.

Последњи поздрав Марку Ивковићу упутили су и навијачи московског Спартака, који су на трибини истакли велики транспарент "Марко Ивковић, почивај у миру".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара