Читај ми!

Михајловић: Вратићу се на клупу Србије, једног дана...

Тренер фудбалера Сампдорије Синиша Михајловић рекао у разговору за Газета дело Спорт да ће једног дана поново преузети место селектора репрезентације Србије.

У разговору за Газета дело Спорт Михајловић је навео да је "одувек размисљао срцем", да је рад са српском репезентацијом био "сан који је могао да настави", али да се одлучио за ризик када је добио позив Сампдорије помисливши да том клубу "врати дуг за оно што је урадио за њега пре много година када је био у невољи".

"Скоро сви људи са којима сам разговарао о мом избору сматрали су да није логично да прихватим позив Сампдорије, имао сам уговор на још две или три године. Могао сам да останем колико сам хтео, а такође квалитет живота као селектора био је дефинитивно бољи, имао сам више слободног времена. Међутим, ја волим изазове, увек сам их прихватао и, на срећу, све је протекло добро и још боље се наставља. Али, једног дана вратићу се у националну репрезентацију", казао је, између осталог, Михајловић.

Под његовим вођством репрезентација Србије није успела дa се квалификује за првенство света у Бразилу, а Михајловић је поднео оставку након ревијалне утакмице са селекцијом новинара, у новембру прошле године у Ужицу.

Сампдорија под Михајловићевим вођством игра веома добро и након 11 кола у Серији А заузима четврто место на табели са осам бодова заостатка за водећим шампионом Јувентусом.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара