Читај ми!

Караџић: Уефа под притиском Албанаца!

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић рекао је да је Европска фудбалска унија под великим притиском после објављивања одлуке о казнама за утакмицу против Албаније. Испред зграде Уефе протестују Албанци, додао је Караџић, који мисли да наша жалба има шансе.

"Треба напоменути и да је и Уефа под једним великим притиском. Имамо информацију да је једна гомила Албанаца испред зграде Уефе, да протестују, да су незадовољни и тако даље", рекао је Караџић.

Уефа је утакмицу регистровала победом Србије од 3:0, али је "орловима" одузела три бода, а наредна два квалификациона сусрета играће пред празним трибинама.

"Морамо да сачекамо образложење. Са одлуком нисмо задовољни, поднећемо жалбу. Наша жалба није без шансе, оштећени смо одлуком дисциплинских органа Уефе и видећемо шта следећи надлежни орган мисли о томе", истакао је Караџић.

Први човек Савеза је истакао да главни циљ – пласман на Европско првенство у Француској – не би смео да буде угрожен "па макар и да одлука Уефе буде остала".

"Следи поступак, видећемо какви су резултати. Паралелно са свим нашим активностима окрећемо се према обавезама – утакмици са Данском и покушавамо да у миру радимо свој посао", додао је Караџић.

ФСС има рок од три дана да уложи жалбу пошто добије комплетно објашњење казне.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара