Читај ми!

Минималац Звезде, нова победа Воше

Црвена звезда савладала Доњи Срем голом Нејца Печника са беле тачке. Меч почео са 25 минута закашњења због нестанка струје на "Маракани". Чукарички славио у "мини" градском дербију против ОФК Београда са 4:0. Војводина не посустаје.

Фудбалери Црвене звезде победили су на Маракани екипу Доњег Срема са 1:0 (1:0), у утакмици 10. кола Суперлиге, а једини гол на мечу постигао је Словенац Нејц Печник у 33. минуту из пенала.

Дефанзивац Доњег Срема Немања Лакић Пешић је у 33. минуту после шута Ђорђа Ракића играо руком у шеснаестерцу, а главни арбитар Ненад Ђокић досудио је пенал за Звезду.

Почетак утакмицe каснио је више од 20 минута због квара на трафо станици и нестанка струје на стадиону.

Звезда је после ове победе пришла на бод заостатка у односу на Партизан, који има две утакмице мање и у недељу гостује екипи Јагодине.

Фудбалери Чукаричког победили су у гостима ОФК Београд са 4:0 у 10. колу Суперлиге Србије и тако задржали четврто место на табели.

Чукарички био потпуно доминантан и лако је долазио до голова и ниједном није угрозио голмана госитју Немању Стевановића.

Голове за "брђане" постигли су Игор Матић у 27. и 68. минуту, Славољуб Срнић у 50. и Петар Бојић у 88. минуту меча.

Утакмица је после првог кола био прекинут на неколико минута јер су присталице ОФК Београда палиле димне бомбе.

Младост је забележила пету победу, пошто је код куће победила Рад са 2:1. Тим из Лучана сада је пети на табели, са 16 бодова.

Спартак је победу на домаћем терену против Борца испустио у надокнади времена, а утакмица се завршила 2:2.

Суботичани на осам утакмица на свом терену нису примили гол до данас, када је Горан Антонић постигао аутогол и довео Борац у вођство.

Спартак је изједначио у седмом минуту из пенала Владимира Торбице, а преокрет је направио у 55. поготком Андреја Мркеле.

Борац је до бода дошао у 91. минуту после гола Душана Јованчића.

Фудбалери Војводине победили су у Новом Саду Вождовац са 3:0, док је Нови Пазар у Крушевцу салвадао Напредак с 1:0 у последњим утакмицама 10. кола Супер лиге Србије.

Војводина је данашњим тријумфом пред својим навијачима, макар до недеље, "избила" на прво место Супер лиге, пошто сада има 25 бодова, један више од Партизана, који има и две утакмице мање.

"Лале" су славили головима Лазара Веселиновића 30. минуту, Мијата Гаћиновића 36. и Лука Луковића у 52.

У Крушевцу, у прилично изједначеној утакмици, славила је екипа Новог Пазара. Гости су славили аутоголом Немање Јаничића у 55. минуту.

Нови Пазар у Супер лиги Србије трнутно заузима пето место са 16 бодова, док је Напредак 14. са седам.

Овако је протекао суперлигашки дан у Србији:

21.00 - Завршена су и последња два меча дана. Војводина је на свом терену убедљиво савладала екипу Вождовца са 3:0, док је Нови Пазар славио у Крупевцу са 1:0.

20.18 - Крај на Маракани, Звезда је дошла до три бода голом Печника са беле тачке у 33. минуту.

19.20 - На полувремену, Звезда води 1:0 голом Нејца Печника са беле тачке. 

19.00 - Почеле су и две последње данашње утакмице. Састају се Напредак - Нови Пазар и Војводина - Вождовац. 

18.50 - Раднички из ниша је савладао на свом терену Раднички из Крагујевца резултатом 1:0 

18.25 - Засијали су рефлектори на "Маракани", утакмица је почела са 25 минута закашњења. 

17.50 - На стадиону фудбалског клуба Црвена звезда нестала је струја због квара на трафо станици и неизвесно је да ли ће вечерашња утакмица са Доњим Сремом почети на време, у 18 часова.

Због квара на трафо станици цео крај око Звездиног стадиона нема струје, а како је речено новинарима, дежурне службе покушавају да отклоне квар, како би утакмица почела на време.

17.00 - Почео је меч између Радничког из Ниша и Радничког из Крагујевца. 

16.25 - Готове су прве три, веома ефикасне, утакмице. Чукарички је савладао ОФК Београд са 4:0, Спартак и Борац су одиграли 2:2, док је на мечу Младост - Рад било 2:1 за домаћи тим. 

15.25 - На полувремену, Младост води против Рада са 1:0, Чукарички против ОФК Београда истим резултатом, док је на мечу Спартак - Борац резултат 1:1. 

14.31 - Почеле су три утакмице. У 14.30 састају се Спартак и Борац, ОФК и Чукарички, као и Младост и Рад. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара