Читај ми!

Николић: Заслужена победа!

Марко Николић задовољан победом својих изабраника у вечитом дербију. Лалатовић ништа не замера својим момцима, сматра да је пресудило њихово неискуство.

Тренер Партизана Марко Николић оценио је да су његови фудбалери заслужено победили Црвену звезду у 147. "вечитом" дербију, а његов колега Ненад Лалатовић да је пресудило неискуство његове екипе.

"Прво полувреме било је мало конфузно и растрзано, али смо били много боља екипа, оставили смо Звезду без шансе, а ми смо имали четири, пет шанси. Били смо много опаснији, када се све сабере, заслужено смо победили", рекао је Николић после утакмице.

Николић је у другом делу игре увео са клупе Данила Пантића и Андрију Живковића, што је убрзало игру његовог тима.

"Некад погодите са изменама, а некад не, овога пута је било добро. Ови млади играчи су богатство Партизана. Али, идемо даље, у четвртак нас чека Бешикташ (у Лиги Европа), рекао је Николић.

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да је пресудило неискуство његових играча.

"Имамо јако млад тим, у дербију је дебитовао Јовић са 16 година, Михаило Ристић има 17. Имали смо три стопостотне шансе, морали смо да водимо са два гола разлике, али нисмо успели да их искористимо", рекао је Лалатовић.

Тренер Звезде истакао је да нема шта да замери свом младом тиму.

"Били смо бољи у првом полувремену, Партизан је у другом преузео иницијативу, прескакали су игру и ишли на (Данка) Лазовића и (Петра) Шкулетића, успели смо да се одбранимо, али нисмо успели да успоставимо пас игру. Знали смо да Дринчић има сјајан шут. Играли смо против екипе која не зна за пораз, имају тим из прошле сезоне. Честитам им на победи, окрећемо се следећој утакмици", рекао је Лалатовић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара