Читај ми!

Мората: Тоти је бесан због пораза

Фудбалер Јувентуса Алваро Мората сматра да је капитен Роме Франческо Тоти био бесан због пораза у дербију, па је због тога рекао да судије помажу "старој дами".

Полемике и медијска "препуцавања" после меча Јувентуса и Роме у италијанском шампионату наставила су се и неколико дана после меча, а укључио се нападач торинског клуба Алваро Мората који је критиковао капитена ривала Франческа Тотија.

Јувентус је прошлог викенда савладао Рому са 3:2, гости су били незадовољни суђењем Ђанлуке Рокија који је на крају суспендован због грешака.

Досудио је два пенала за Јувентус и један за Рому, а признао је победоносни гол Леонарда Бонућија који је лако могао да буде поништен због офсајда.

Такво суђење изнервирало је Тотија који је оптужио Јувентус да увек побеђује уз помоћ арбитара.

"Да су победили, не би давали такве изјаве. Можда је Тоти био исфрустриран због пораза. Није лако када изгубиш дерби голом у самој завршници меча. Тоти је фантастичан играч, али нису му били потребни такви коментари", рекао је Мората шпанским медијима.

Мората је на поменутој утакмици зарадио црвени картон због прекршаја над дефанзивцем Роме Костасом Маноласом.

Он је летос дошао у Јувентус из мадридског Реала, а за Стару даму је до сада одиграо четири утакмице и дао један гол.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво