Читај ми!

Ди Марија пробудио "ђаволе"

Фудбалери Манчестер јунајтеда савладали су на домаћем терену екипу Квинс Парк ренџерса са 4:0, у утакмици 4. кола енглеске Премијер лиге. Првенци Ди Марије и Ерере донели прву победу "ђаволима" ове сезоне.

Тим менаџера Луја ван Гала коначно је заиграо како може и разгалио навијаче првом победом ове сезоне. Победа од 4:0 против Квинс Парк ренџерса могао би да буде окидач за добре партије екипе са Олд Трафорда у наставку сезоне.

"Ђаволи" су кренули ангажовано од почетка сусрета и у првом полувремену постигли три гола, више него на сва три претходна меча.

Утакмицу на Олд Трафорду обележели су првенци сјајног Анхела ди Марије и Андера Ерере, као и деби Делија Блинда, који је био стартер, и Радамела Фалкаа, који је у игру ушао у 67. минуту заменивши Хуана Мату.

Манчестер јунајтед - Квинс Парк ренџерс 4:0 (Ди Марија 24, Ерера 36, Руни 45, Мата 58)

Одиграно јуче: Арсенал - Манчестер сити 2:2, Челси - Свонси 4:2, Кристал палас - Барнли 0:0, Саутемптон - Њукасл 4:0, Стоук - Лестер 0:1, Сандерленд - Тотенхем 2:2, Вест Бромвич Албион - Евертон 0:2, Ливерпул - Астон Вила 0:1.

У преосталој утакмици у понедељак играју Хал - Вестхем.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара