Читај ми!

Лалатовић: Неједнак критеријум при досуђивању пенала

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић изразио је незадовољство критеријумом суђења Дејана Сантрача на утакмици са Напретком. Црвена звезда и Напредак завршили су без голова утакмицу петог кола фудбалске Супер лиге Србије.

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић је, због протеста, искључен на јучерашњој утакмици, а после меча није крио разочарање, нарочито када је у питању критеријум суђења Дејана Сантрача.

"Немам много тога да кажем о данашњој утакмици. Судија је свирао пенал за Напредак, поштујем критеријум у тој ситуацији, али у истој ситуацији је био Вукан Савићевић у првом полувремену – а арбитар није показао на белу тачку, што значи да није био исти критеријум за нас и за њих", рекао је Лалатовић за клупски сајт.

Он је због негодовања у финишу утакмице зарадио искључење.

"Знам да није желео да свира пенал за Црвену звезду и разумем да је тешко свирати пенал пред крај утакмице, али ти људи морају да схвате да ми не постојимо због њих, него они због нас. Моји играчи, ја, наша деца и наше породице живимо од овога. Уколико се испостави да није био ниједан једанаестерац за Црвену звезду у свим спорним ситуацијама које сам навео, пристајем да ме доживотно суспендују из фудбала. Али, уколико је било пенала за Звезду, нека он прихвати доживотну суспензију", додао је Лалатовић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара