Читај ми!

Албанци шокирали Португалце!

Велико изненађење на старту квалификација за Европско првенство 2016. године. Селекција Албаније победила је Португал са 1:0, и то на гостујућем терену. У истој групи, Данска је била боља од Јерменије, али тек након преокрета.

Фудбалска репрезентација Албаније приредила је велико изненађење савладавши на гостујућем терену селекцију Португалије са 1:0, у утакмици 1. кола И групе квалификација за првенство Европе 2016. године.

Албанци су шокирали Португалце на стадиону у Авеиру. Не само да су остали непоражени у сусрету са великим фаворитом, већ су однели сва три бода на старту квалификација, потврдивши да ће представљати "тврд орах" за сваког ривала.

Португалци, који су наступили без прве звезде Кристијана Роналда, покушавали су након вођства Албанаца да дођу барем до ремија, али су гости, које води италијански стручњак Ђовани де Бјази, издржали притисак и заслужено тријумфовали.

Данске је у Копенхагену савладала селекцију Јерменије са 2:1. Данци су освојили очекиване бодове на старту квалификација, али су до њих дошли после велике борбе и преокрета.

Јермени су изненадили домаћина вођством десетак минута након одмора, али су дански фудбалери у наставку заиграли много боље и ангажованије, па су заслужено славили поготком у завршници меча.

Стрелци за Данце били су Хојбјерг и Каленберг, док је гол за Јермене био дело Мкитарјана.

У оквиру И групе такмиче се још фудбалери Србије.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара