Читај ми!

Каменован аутобус са играчима Партизана!

Невероватна сцена задесила је црно-беле у Бакуу. Навијачи Нефтчија каменовали су аутобус којим су се фудбалери Партизана враћали сa тренинга.

Навијачи домаћег тима су камењем, флашама и упаљачима засули аутобус Партизанових фудбалера, који су се враћали са тренинга у хотел, пише Мондо.

Повређених нема, додаје се у извештају тог портала.

Како се наводи на сајту Партизана, око 100 навијача Нефтчија присуствовало је самом тренингу београдског тима. Они су са трибине гађали играче пластичним флашама и певали им увредљиве песме.

Партизан је овај инцидент, како преноси Спортски журнал, пријавио делегату Крису Белону, а шта ће УЕФА предузети знаће се сутра.

Партизан и Нефтчи у четвртак од 18 часова у Бакуу играју реванш меч плеј-офа за Лигу Европе. У првој утакмици, која је одиграна пре недељу дана у Београду, црно-бели су победили са 3:2.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво