Партизан лако са Доњим Сремом

Фудбалери Партизана забележили су и трећу узастопну победу у Супер лиги ове сезоне, пошто су у Београду победили Доњи Срем са 3:0 у трећем колу такмичења. Варга: Испуњен план утакмице

Победом над Доњим Сремом од 3:0, Партизан је задржао максималан учинак и придружио се Црвеној звезди на челу табеле Суперлиге.

Црно-бели су играли без суспендованог тренера Марка Николића, а у прва три кола су постигли 10 голова.

Екипу је водио помоћник Звонимир Варга, а у саставу није било Николе Нинковића.

Стрелци су били су Петар Шкулетић из пенала у 45, Данко Лазовић у 67. и Саша Марковић у 75. минуту меча.

Прво полувреме протекло је без готово икаквог дешавања на терену, а једино вредно помена је водећи гол.

Пенал је досуђен зато што је Стефан Букорац из Доњег Срема руком зауставио лопту, а Шкулетић је био сигуран.

У другом полувремену су ушли Саша Илић и Данко Лазовић и Партизан
је заиграо много боље.

До 2:0 је домаћин дошао када је Андрија Живковић центрирао са десне стране, а Шкулетић главом је ударио главом, да би голман Милош Милиновић одбио лопту до Лазовића, који је са десета метара био сигуран.

Партизан је до 3:0 дошао када је Илић шутирао са дистанце, а Милиновић успео да одбрани, да би после тога Шкулетићев покушај био изблокиран, само да би се на правом месту нашао Марковић и постигао последњи гол на мечу.

Доњи Срем је био бољи почетком другог полувремена и забележио је две добре шансе када је Дарко Спалевић сам излазио пред голмана Милана Лукача, који је први покушај одбранио, а други пут је погодио пречку.

Доњи Срем сада има учинак од једне победе и два пораза.

Варга: Испуњен план утакмице 

Помоћни тренер Партизана Звонко Варга рекао је да су његови фудбалери потпуно испунили план у данашњој победи над Доњим Сремом.

"Имали смо два циља: да останемо на првом месту и да и даље водимо битку, као и да се што боље спремимо за оно што нас чека у четвртак. Свесно смо одмарали Николу Дринчића, Данка Лазовића, Сашу Илића и Николу Нинковића", рекао је Варга новинарима.

"Испунили смо план, мада можда није тако изгледало у првих 30 минута. Мучили смо се, није било енергије и довољно жеље да се постигне тај гол, који је ипак дошао у 45. минуту и отворио врата победи. У другом полувремену је било боље и једино питање је било са којом разликом ћемо победити", рекао је Варга.

 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво