Јунајтеду само бод, Тотенхем убедљив

Фудбалери Манчестер јунајтеда ни у другом колу Премијер лиге нису успели да остваре победу, пошто су као гости одиграли 1:1 са Сандерлендом. Тотенехем убедљив против Квинс Парк Ренџерса - 4:0.

Ни после два кола, "црвени ђаволи" нису осетили сласт победе - Манчестер јунајтед - Сандерленд 1:1.

Јунајтед је повео у 17. минуту голом Хуана Мате, који је после додавања са десне стране Антонија Валенсије погодио мрежу са око седам метара.

Сандерленд је изједначио у 30. минуту голом Џека Родвела. Он се ослободио свог чувара Робина ван Персија и после корнера који је извео Себ Ларсон главом послао лопту у ближи угао.

Екипа Луја ван Гала није победила у прве две првенствене утакмице и има само један бод, што је најгори старт Јунајтеда још од сезоне 1992/1993 када није освојио ни бод.

Са друге стране, Сандерленд је сакупио два бода. Екипа Густава Појета 17 година није победила Манчестер јунајтед на свом стадиону.

Фудбалери Тотенхема победили су на свом терену Квинс Парк Ренџерс са 4:0 (3:0) и задржали максималан учинак после два одиграна кола Премијер лиге.

Тотенхем је већ у првом полувремену решио питање победника, након што је стекао убедљиву предност.

Голове за лондонски тим у том периоду постигли су Насер Чадли у 12. и 37. и Ерик Дајер у 30. минуту a kоначан резултат поставио је Емануел Адебајор у 65. минуту.

Фудбалери Хала одиграли су нерешено против Стоука (1:1).

Домаћин је повео голом хрватског репрезентативца Никице Јелавића, а изједначио је дефанзивац Стоука Рајан Шоукрос.

Хал је од 14. минута имао играча мање због искључења Честера.

Сутра од 21 час игра се последња утакмица другог кола Премијер лиге
између Манчестер ситија и Ливерпула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво