Читај ми!

Задовољни и Лалатовић и Марић

Тренери фудбалера Црвене звезде и Војводине, Ненад Лалатовић и Зоран Марић рекли су после дербија 3. кола Суперлиге Србије да је одиграна квалитетна и изузетно борбена утакмица. Актуелни шампион савладао је у Новом Саду домаћу Војводину са 1:0, па је задржао максималан учинак на почетку сезоне.

После победе у првом дербију кола, Лалатовић је казао да честита играчима обе екипе на максималном труду који су уложили током целе утакмице.

"Моји играчи су изгарали на терену и показали како се бори за клуб, а једино таквим приступом може се стићи до резултата", рекао је Лалатовић.

Он је нагласио да су његови играчи одлично ушли у утакмицу и да су имали контролу све до повреде Ракића, која их је, како је навео, значајно пореметила.

"Постигли смо леп гол, Војводина је у другом полувремену преузела иницијативу, али смо ми добро затварали прилазе нашој мрежи. Имали смо и неколико добрих шанси, пре свих млади Лука Јовић, који није искористио две лепе прилике за гол", констатовао је тренер Црвене звезде.

Лалатовић је посебно истакао да му је јако жао што након вечерашње утакмице Ненад Милијаш неће бити капитен ни члан Црвене звезде, јер ће каријеру наставити у иностранству.

Тренер Војводине Зоран Марић рекао је да су његови играчи у утакмицу ушли бојажљиво и да су равнотежу на терену успоставили тек након примљеног гола.

"Играчима обе екипе одајем признање на великој борбености. Ми смо после примљеног гола имали иницијативу, али нам је недостајала мирноћа у завршници напада. Показали смо прилично агресије у жељи да постигнемо гол, па су моји играчи често и брзоплето шутирали", закључио је Марић.

У 4. суперлигашком колу Војводина следећег викенда гостује екипи Јагодине, док Црвена звезда дочекује суботички Спартак.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво