Читај ми!

Пораз Дортмунда на старту сезоне

Борусија из Дортмунда поражена од Леверкузена на свом терену са 2:0. Фудбалери Хановера савладали су Шалкеа са 2:1, док су Херта и Вердер одиграли нерешено 2:2, у утакмицама 1. кола немачке Бундес лиге. Победе остварили Ајтрахт и Хофенхајм. Реми Келна и Хановера.

Борусија из Дортмунда неуспешно је почела нову сезону у Бундеслиги, пошто је на свом терену поражена од Леверкузена са 2:0.

Гости су већ у првом минуту дошли до предности голом Беларабија, а коначан резултат поставио је Штефан Кислинг у зауставном времену сусрета.

За Борусију је од првог минута играо Милош Јојић, али је у 75. минуту препустио своје место Гроскројцу. 

Хановер је до стартних бодова дошао након великог преокрета. Хунтелар је донео предност гостима из Гелзенкирхена на самом почетку другог полувремена, али је домаћин у наставку заиграо ангажованије, па је у року од три минута два пута затресао противничку мрежу и заслужено стигао до тријумфа.

Херта је у Берлину имала вођство од 2:0 против Вердера, међутим, умало да остане празних руку. Гости из Бремена за само два минута изједначили су резултат, а у завршници пропустили још пар изгледних шанси.

Ајнтрахт је у Франкфурту забележио минималну победу против Фрајбурга (1:0), у чијем тиму је српски дефанзивац Стефан Митровић преседео на клупи, док је Хофенхајм био сигуран против Аугсбурга (2:0), а код гостију српски нападач Никола Ђурђић одиграо је последних 20 минута сусрета.

Повратник у елиту, тим Келна, одиграо је код куће против Хамбургера без голова.
Резултати:
Ајнтрахт Франкфурт - Фрајбург 1:0 (Сеферовић 15)
Хановер - Шалке 2:1 (Приб 67, Хоселу 70 - Хунтелар 47)
Херта - Вердер 2:2 (Шибер 16, 47 - Мулонготи 53, Ди Санто 55)
Хофенхајм - Аугсбург 2:0 (Салај 33, Елунуси 35)
Келн - Хамбургер 0:0
Борусија Дортмунд - Бајер Леверкузен 0:2 (Белараби 1, Кислинг 90)

Одиграно у петак:
Бајерн Минхен - Волфсбург 2:1.

Недеља:
Падерборн - Мајнц
Борусија Менхенгладбах - Штутгарт.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво