Читај ми!

Дринчић није потписао за Макаби!?

Тренер црно-белих Марко Николић демантовао информацију да је Дринчић напустио Партизан и прешао у израелски Макаби из Хаифе. Он је навео да су средства информисања пренела непроверену информацију коју је на Твитеру објавио један израелски новинар.

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић демантовао је да је првотимац Никола Дринчић потписао уговор са Макабијем из Хаифе. У петак се појавила информација да ће Дринчић после реванша са Нефтчијем прећи у клуб чију мрежу чува голман Владимир Стојковић, а са клупе води бивши шеф стручног штаба црно-белих Александар Станојевић.

"То једноставно није тачно. Вест је објавио на Твитеру израелски новинар, чија је поузданост вероватно један одсто, али је изгледа у Србији то довољно да се објави као тачно пред важну утакмицу која нас очекује у недељу, као и за пет дана у Азербејџану. Окрените њега па нека вам каже или људи из Израела", рекао је Николић на конференцији за новинаре на стадиону Партизана.

Николић неће моћи да предводи Партизан у мечу против Доњег Срема због искључења, које је зарадио прошле недеље у Нишу.

"Предстоји нам тешка утакмица, а посебно такве знају да буду после обавеза у Европи. Мотивација мора да буде на нивоу како бисмо наставили победнички низ у првенству. Биће доста промена у тиму. Срећа па имамо велики број играча у ротацији. Можда име Доњег Срема заварава, али то је полетан и организован тим, који има квалитет", рекао је Николић.

Утакмица 3. кола Суперлиге између Партизана и Доњег Срема игра се сутра од 19 сати на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво