Читај ми!

Николић: Опрезно са Сремцима

Црно-бели у недељу дочекују екипу Доњег Срема, која је од уласка у Суперлигу постала права ноћна мора за фаворите, а посебне тешкоће су правили управо Партизану.

Тренер Партизана Марко Николић рекао је да ће његови фудбалери морати да буду довољно мотивисани ако желе да победе Доњи Срем у трећем колу Супер лиге.

"Чека нас веома тешка утакмица, а посебно такве после европских знају да представљају проблем за Партизан. Мотивацију морамо да доведемо на оптималан ниво и наставимо победнички низ у првенству", рекао је Николић на конференцији за новинаре на стадиону Партизана.

Николић због суспензије неће бити на клупи Партизана, а уместо њега екипу ће водити помоћни тренер Звонко Варга.

Црно-бели ће против Доњег Срема играти у измењеном саставу, с обзиром на то да су Владимир Волков и Никола Дринчић повређени, док се у форму враћају Андрија Живковић и Данило Пантић.

"Тим се мора саставити. Биће то довољно добар тим да добије утакмицу, али биће доста принудних промена. На сву срећу имамо велики број играча у ротацији", навео је Николић.

Према његовим речима, Партизан победом жели да се спреми и одржи добру атмосферу пред реванш сусрет са Нефтчијем у Бакуу, у баражу за Лигу Европа.

"Имали смо тежак распоред на почетку, и из прве две утакмице смо изашли као победници. Име Доњег Срема заварава већ дужи низ година, то је полетан и организован тим, који има квалитет", истакао је тренер Партизана.

Николић је додао да није тачна информација да је Никола Дринчић потписао уговор са Макаби Хаифом, као и да ће се видети како ће се развијати ситуација до краја прелазног рока.

Утакмица између Партизана и Доњег Срема играће се сутра од 19.00 на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво