Читај ми!

Партизан–Лудогорец, чин други

Фудбалери Партизана играју као гости са Лудогорецом у квалификацијама за Лигу шампиона. У директном преносу на Првом програму РТС-а, од 19.55, можете пратити дуел црно-белих са троструким узастопним шампионом Бугарске, који је славио и у два последња дуела са нашим клубом.

Тренер Марко Николић верује да је глад за победама и успехом највећи адут црно-белих у мечу са финансијски много јачим клубом првака Бугарске.

"Лудогорец је првак већ три године заредом. Прошле сезоне имао је запажену улогу у Европи, изузетно су финансијски јаки, што је њихова предност. Mеђутим, ми имамо амбицију да покажемо да финансијски фактори не морају да буду одлучујући. Они имају новац, а ми глад за победама и то је наш најјачи адут", рекао је Николић уочи важног меча.

Партизан је и прошле сезоне играо са Лудогорецом у истој фази такмичења, када су Бугари славили са 2:1 код куће и са 1:0 у Београду.

"Добро се познајемо. Глад за успехом морамо да пренесемо на терен и да будемо спремни да се боримо за сваки сантиметар терена. Ово су нове фудбалске приче у односу на утакмице прошле године. Пратили смо последње три утакмице Лудогореца, сваки тим има неке мане, добро смо их упознали и спремно дочекујемо дуеле са Бугарима", поручио је Николић.

Тренер Лудогореца Стојчо Стојев сматра да ће његовом тиму бити веома тешко против Партизана, наводећи да ће црно-бели сигурно бити жељни освете због прошлосезонског неуспеха.

"Партизан сада има нове играче и екипу. Реч је о технички квалитетном саставу. Биће то два велика дуела, али добро смо анализирали и своје и партије ривала у претходном периоду. Наш тим врло добро зна шта доносе наступајући мечеви. У сваком случају, верујем да Партизан има мотив да нам се реваншира за прошлу сезону", казао је Стојев.

Прва утакмица 3. кола квалификација за Лигу шампиона између Лудогореца и Партизана игра се вечерас у Разграду од 20 сати.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво