А сада, Лудогорец...

Фарани су побеђени, и сада је на стручном штабу и играчима Партизана да се припреме за дуел са Лудогорецом, свакако много озбиљнијим противником. Учинићемо све да се реванширамо за прошлосезонски пораз. Противник је богатији и има легију странаца, али често побеђује мотивисанији тим, истиче Марко Николић.

Тренер Партизана Марко Николић рекао је да је задовољан тиме што се његова екипа пласирала у треће коло квалификација за Лигу шампиона, али не и игром у првом полувремену.

"Добили смо 3:1 то је најважније. Гледајући остале резултате и Лудогорец, између осталог, показује да није никог лако победити. Вештачка подлога и начин на који смо допутовали је оставио трага. Наравно да сам незадовољан полувременом, најважније је да смо на крају дали три гола и да смо оставили циљ", рекао је Николић новинарима после меча.

Партизан је у реванш мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона победио Торшавн са 3:1 и изборио пласман у наредну рунду где ће играти против бугарског Лудогореца.

"Гостовање се може окарактерисати као успешно. Предстоји пут назад и опоравак од свега овога што је већ сада иза нас", додао је Николић.

Новинаре је занимало и због чега су црно-бели одиграли два различита полувремена, а он је навео да је био критички настројен на полувремену и према тиму и према себи.

"Дали смо шест голова... Фудбал се игра 90 минута и није честа појава да тимови остварују доминацију у сваком тренутку. Треба респектовати све, да смо дали гол када смо имали шансе у раној фази можда би било другачије", казао је Николић.

Противник Партизана у трећем колу је Лудогорец који је прошле сезоне елиминисао црно-беле у истој фази такмичења.

"Учинићемо све да се реванширамо. Противник је богатији, има легију странаца. Од тог двомеча очекујем да се потврди да не добија увек богатији или на папиру бољи, већ да буде бољи на крају онај ко је мотивисанији и више жељан. Ти мотиви могу да неутралишу оне претходне" , навео је тренер Паризана.

Партизан ће у првом мечу трећег гола гостовати у Разграду 30. јула, док је реванш меч против Лудогорца на програму 6. августа у Београду.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара